Destiny House

Destiny House is een kindertehuis in een dorpje genaamd Mtubatuba in de provincie Kwazulu Natal in Zuid-Afrika. Destiny House is onderdeel van Grace Community Church en wordt geleid door Esther Hurter. Inmiddels zijn er 24 kinderen die een thuis hebben gevonden bij Destiny House.

Het doel is om zo goed mogelijk voor de kinderen te zorgen en ze dan ofwel bij een pleeggezin of adoptiegezin te plaatsen of, als het mogelijk is, het kind terug te plaatsen bij hun eigen familie.

Met steun van Heart for the Nations heeft Destiny House in de afgelopen 3 jaar een groot huis voor de kinderen kunnen bouwen en een kleuterschool gebouw waar ook kinderen van buiten Destiny House onderwijs krijgen. De volgende fase in de ontwikkeling van Destiny House is om kleinere woningen te bouwen waar een huismoeder en huisvader samen met 6 kinderen een gezin vormen.

Stichting Heart for the Nations ondersteunt Destiny House zowel in de fondsenwerving voor het bouwproject als in de maandelijkse kosten.

Voor meer informatie klik hier

About

Destiny House viert dit jaar haar 10 jarig bestaan! Deze video geeft een kijkje in het leven zoals dat gaat bij Destiny House en geeft meer informatie over hun toekomstplannen.